powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ποιος είναι ο νικητής του Master Chef;

Ναι,είναι αυτός που φαντάζεστε! 

Σύμφωνα με τις περιγραφές που έδωσαν πριν από λίγο στην "Πρωινή Μελέτη", ο παίκτης που "φωτογραφίζεται" ως νικητής είναι ο 26χρονος Άκης Πετρετζίκης.

 Τα γυρίσματα για τον τελικό ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ, ωστόσο οι τηλεθεατές θα μάθουν επισήμως το αποτέλεσμα στις 28 Δεκεμβρίου, οπότε θα προβληθεί το επεισόδιο στην τηλεόραση.
 
Όπως είπαν, ο νικητής έχει γαλάζια μάτια, είναι 26 ετών και συχνά φοράει καπέλα στο παιχνίδι. Από τους παίκτες που είχαν απομείνει, είναι ο μοναδικός με αυτά τα χαρακτηριστικά. 

   Απ' όσα έχουμε μάθει πάντως, θα παρακολουθήσουμε έναν τελικό θρίλερ, αφού ο νικητής από τον ηττημένο, έχει μόλις ένα βαθμό διαφορά!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tha protimousa na htan o Mixalhs!!!Aksizei pio polu!O Akhs einai polu pswnara!Thelei ta panta na einai teleia kai de dexetai kai ton enoxloun polles kritikes!

Διαχειριστής είπε...

Από πολύ νωρίς φαινόταν πως ο Άκης θα ήταν αν όχι ο νικητής τουλάχιστον στον τελικό,έχεις δίκιο σε αυτό που λες...ήταν απαιτιτικός με τον εαυτό του,προφανώς γιατί ήταν επαγγελματίας μάγειρας.Ο Μιχάλης από την άλλη ήταν μια ήσυχη δύναμη που δεν φαινόταν ότι θα φτάσει στον τελικό...αντροπή έγινε μόνο σε αυτό το σημείο...
Η διαφορά τους στον τελικό παίχτηκε στον έναν βαθμό,οπότε αξιζούν και οι 2 το ίδιο...απλά τον τίτλο και τα χρήματα κέρδισε ο "όμορφος" του παιχνιδιού.

Ανώνυμος είπε...

An kai thewrw pws o Apostolakhs einai pio omorfos alla tespa!Pantws de thewrw swsto pou o Akhs mphke sto paixnidi auto!Ypoti8etai pws einai gia erasitexnes....kai aden einai dikaio kai gia tous upoloipous!

Διαχειριστής είπε...

Ναιιι...και ο Αποστολάκης είναι όμορφος... αυτοί οι δύο καίνε καρδιές..Προσωπικά,μου αρέσουν και οι 2.
Όντως,αν είναι αλήθεια το γεγονός ότι ο Άκης έχει δουλέψει ως βοηθός σεφ...είναι αδικία,πόσο μάλλον και το ότι βγήκε νικητής.Άλλωστε,το τρέιλερ του παιχνιδιού προσέγγιζε τους ερασιτέχνες και όχι κάποιους σαν τον Άκη που ξέρει πολλά πάνω στο αντικείμενο σε σχέση με τους συμπαίκτες του...αν ήταν να πήγαινε στο Top Chef.

Ανώνυμος είπε...

Auto akrivws!Tespa ti na kanoume!!!Isws o Mixalhs 8a einai pio tuxeros kapou allou!!!

Διαχειριστής είπε...

Το ποιος είναι νικητής όπως ξέρουμε και από άλλα ριάλιτι δεν έχει σημασία στο πως θα εξελιχθεί η καριέρα του...

Διαχειριστής είπε...

Μόλις άκουσα ότι το συμβόλαιο για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν εμπόδιζε κάποιον που είχε τελειώσει σχολή μαγειρικής.Απλά δεν θα μπορούσε να μπει κάποιος που έχει δουλέψει ως πρώτος σεφ πχ. όπως ο Γιάννης Γκελντής στο Top Chef.

Ανώνυμος είπε...

AAAAAAAAAA!Entaksei tote!alla kai pali de kserw de mou fainetai dikaio!!!!