powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Οι 13 άντρες που μας απασχόλησαν το 2010!

ΝΟΥΜΕΡΟ 1 :ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ
 Αυτός ο άντρας κάθε χρόνο μας εκπλήσσει,κάθε χρόνο γοητεύει όλο και περισσότερο κοινό,έχετε κάποιον άλλον στο νου σας γι'αυτήν την θέση;
                                
ΝΟΥΜΕΡΟ 2 :ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
  Γοητευτικός,με αναμφισβήτητα πολύ χιούμορ και όσο μεγαλώνει παρατηρούμε ότι γίνετε όλο και πιο ελκυστικός!
                     
ΝΟΥΜΕΡΟ 3 :ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ
   Μία "κρυμμένη" γοητεία,μία "μαγκιά",κάτι σαν "αλήτης" που αγαπήσανε πολλές "Λαίδη" μετά την εμφάνιση του στο Master Chef...

                      
ΝΟΥΜΕΡΟ 4 :ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ
   Στα "Μυστικά της Εδέμ" έκαιγε καρδιές,αλλά μετά την παρουσία του στο Just the 2 of us και τις σέξυ χορογραφίες του με την Ελένη Φουρέιρα,έγινε αγαπητός σε ακόμα περισσότερες γυναίκες.Ταλαντούχος,γοητευτικός και σέξυ...
           
ΝΟΥΜΕΡΟ 5 :ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΟΝΤΑΚΗΣ
   Ο "φωτογενής πολίστας" εμένα μου άρεζε χρόνια,τώρα που εκτός από το νερό ασχολήθηκε και το "γυαλί",ράγισε πολλές καρδιές όταν έφυγε από το παιχνίδι που συμμετείχε.Παντρεμένος,με 3 παιδιά,πολύ ερωτευμένος με την σύζυγο του,Κορίνα Στεργιάδου και επιτυχημένος αθλητής.

ΝΟΥΜΕΡΟ 6 :ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ
    Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναικού,γοητεύει πολλές γυναίκες που για χάρη του παρακολουθούν αγώνες του τριφυλλιού,τόσο το καλογυμνασμένο σώμα του,όσο και το ιδιαίτερο στυλ του αρέσει πολύ.

ΝΟΥΜΕΡΟ 7 :ΜΑΤΕΟ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
     Η σχέση του με την ωραία Ελένη τον έκανε γνωστό και οι παπαράτσι τους κυνηγούν σε κάθε τους βήμα.Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δει το γοητευτικό του πρόσωπο σε πολλά εξώφυλλα και σε πολλά ρεπορτάζ.Το όνομα του απασχόλησε πολύ τους μήνες αυτού του χρόνου.
                               
ΝΟΥΜΕΡΟ 8 :ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΟΡΒΑΣ
     Ο Έλληνας διεθνής ξεχώρισε παγκοσμίως όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και ως ένας από τους 11 πιο ωραίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη.



                                         
ΝΟΥΜΕΡΟ 9 :ΜΠΟΥΡΑΚ ΧΑΚΙ
     Μπορεί σε κάποιους να μην άρεσε το γεγονός ότι τα τουρκικά σίριαλ έκαναν "πάταγο" στην Ελλάδα,αλλά αντιθέτως πολλές γυναίκες θα ευχαριστούσαν τον Αντέννα για την κίνηση αυτή,καθώς και για το ότι τον έφεραν στην χώρα μας.
                             
ΝΟΥΜΕΡΟ 10 :ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ
     Από τότε που μπήκε στην καθημερινότητα μας,αρχίσαμε να αναθεωρούμε για τους άντρες άνω των 35,με αρκετά γκριζαρισμένο μαλλί,αλλά πολύ ωραίο σώμα,ο παρουσιαστής ελκυεί πολλές γυναίκες.

ΝΟΥΜΕΡΟ 11 :MARK ZUCKERBERG
    Ο άντρας που μας απασχόλησε το 2010 όχι για την εμφάνιση του,αλλά για το μυαλό του.Ο ιδιοκτήτης του Facebook με πάνω από 500 εκατομμύρια άτομα να ασχολούνται με το "θαύμα" του που ένωσε πολλούς ανθρώπους.Μάλιστα,αυτόν τον χρόνο η περίοδος της ζωής του που δημιουργούσε την μεγάλη αυτή σελίδα,βγήκε στους κινηματογράφους.


ΝΟΥΜΕΡΟ 12 :ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    Όπως καταλάβατε σταματήσαμε να μιλάμε για γοητευτικούς άντρες,αλλά χωρίς αμβισβήτηση ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας που ζούμε,μας έκανε να ασχολούμαστε όλοι με αυτόν...
                                            
ΝΟΥΜΕΡΟ 13 :ΙΑΝ ΣΚΟΤ
    Κάποιοι τον ζήλεψαν,κάποιοι ήθελαν απλώς να δουν ποιος είναι αυτός που πολλές γυναίκες εντυπωσιάστηκαν από τα "προσόντα" του.Τους πρώτους μήνες αυτού του έτους,τότε που βγήκε και το ροζ dvd που τον παρουσίαζε να κάνει σεξ με την Τζούλια Αλεξανδράτου,ο Ιαν Σκοτ έγινε γνωστός στην χώρα μας.