powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Η Πετρούλα μας διδάσκει Kama Sutra... σε DVD!

  Η Πετρουυυύλα,το πρώην κορίτσι του καιρού,νυν αγαπημένη ρεπόρτερ της τρόικας  και του mr.Blue eyeees,αναλαμβάνει τα χρέη δασκάλας και διδάσκει στους επίδοξους μαθητές της... τις στάσεις του Kama Sutra.

  Το αισθησιακό DVD της Πετρούλας κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα και αναμένεται να σημειώσει τρελές πωλήσεις. Είναι ένα DVD... επιμορφωτικού χαρακτήρα όπως λέει η ίδια.
''Βγαίνουμε σήμερα στα περίπτερα και είμαι λιγότερο αγχωμένη απ’ ότι πριν το γυρίσω. Δεν πρόκειται για κάτι πρόστυχο, αλλά για κάτι ευχάριστο, εκπαιδευτικό και γιατί όχι, αισθησιακό. Πρόκειται για τρισδιάστατο DVD που θα έχει δώρο και τα ειδικά γυαλιά. Θα περιγράφω τι είναι το κάμα σούτρα και κάνω κάποιες εμπνευσμένες από εμένα στάσεις. Είναι κατάλληλο για όλους και δεν έχει ιδιαίτερο γυμνό. Αν και το αγαπημένο μου χρώμα είναι το ροζ, το DVD έχει χρώμα μπλε'', δηλώνει η ίδια στην Espresso.

  Όχι,δεν είναι τσόντα είναι εκπαιδευτικό dvd....αλλά δεν είναι παραγωγή του "Πάπυρος larus Britanica".Μέχρι τώρα θεωρούσαμε πως πρόκειται για μία παραγωγή της Sirina Productions. Ωστόσο κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν είναι αποτελεί έργο του Δημήτρη Σειρηνάκη αλλά της εταιρείας παραγωγής P.T.S.
   Ο κύριος Σειρηνάκης όταν ρωτήθηκε αν η παραγωγή είναι της εταιρίας του απάντησε: ''Δεν μπορώ να σας μιλήσω γι'αυτό''.Επίσης,στο site της sirina δεν υπάρχει ως διαφήμιση το εξώφυλλου αυτού του dvd.

   Μπορεί να θεωρείτε τσόντα,αλλά δεν υπάρχει καμία σκηνή που να είναι είτε η Πετρούλα είτε ο παρτενέρ της (Γιώργος) εντελώς γυμνοί...
   Στο συγκεκριμένο βίντεο η Πετρούλα μιλάει πολύ (καμία σχέση με την Τζούλια) αντίθετα ο Γιώργος δεν έχει βγάλει λέξη,μόνο στέκεται ο καημένος με τα εσώρουχα!
   Παρακάτω (στα σχόλια) μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεο...


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

katevaste to dvd apo edw: http://rapidshare.com/files/438623513/PetrSirin.avi