powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Φαγητό με την αναπνοή... χωρίς θερμίδες!

Στο πανεπιστήμιο του Harvard έχουν σκοπό να μας τρελάνουν...όλο έρευνες,όλο πειράματα...από την μία λογικό,αλλά από την άλλη τρελό,αν διαβάσετε παρακάτω,θα καταλάβετε τι εννοώ...


Ένας καθηγητής του κορυφαίου αυτού πανεπιστημίου David Edwards,βρήκε τον τρόπο με τον οποίο θα φάμε μία πχ.σοκολατίνα,θα την ευχαριστηθούμε,αλλά δεν θα πάρουμε θερμίδες!
Σας το είπα,θα μας τρελάνουν!


Ο David Edwards, επιστήμονας, συγγραφέας και ιδρυτής του Le Laboratoire εφηύρε το καταπληκτικό αυτό σύστημα και σχεδιάστηκε από τις γαστρονομικές γνώσεις του σχεδιαστή Marc Bretillot,ονομάστηκε  "Le Whaf" και όπως είπαν οι ίδιοι αποκαλύπτει πάλι  τον πλούτο της συνάντησης ανάμεσα στην τέχνη και την επιστήμη.
Θα πραγματοποιηθεί μία έκθεση,στην οποία το κοινό καλείται να δοκιμάσει το πρώτο πρωτότυπο της Whaf Marc Bretillot στην FoodLab με νόστιμες συνταγές που δημιουργήθηκε από τον σεφ Τιερί Μαρξ.Le Laboratoire.


Για την ακρίβεια πρόκειται ένα σύστημα… «αεριοποίησης» των τροφίμων.Είναι αέριες τροφές!

 Ποιος άραγε θα μπορούσε να αντικαταστήσει το πραγματικό φαγητό με… αέρα;



Πάρτε μία γεύση...κοιτάζωντας!