powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Η Βίκυ Καγιά... μόνο βίτσα δεν πήρε!

  Η παρουσιάστρια που πέρυσι έλεγε ότι δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις για να βγάλεις πολλά λεφτά,φέτος προτείνει-επιβάλλει στα επίδοξα μοντέλα να δούνε ταινίες και να διαβάσουν...τις βιογραφίες των ξένων σχεδιαστών!
   Από αυτά που γνωρίζουμε για την παρουσιάστρια του ριάλιτι μοντέλων δεν συμπεριλαμβάνεται κάποια εισαγωγή της σε τμήμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.Όμως η κα.Καγιά-Κριθαριώτη είναι πολύ καλή στο να το παίζει "δασκάλα" απέναντι στα φοβισμένα μοντέλα που δεν ήξεραν το μάθημα τους.
  "Από που είναι ο Michael Kors;" ρώτησε η δασκάλα Βίκυ,το μοντέλο σε αμηχανία προσπάθησε μάταια να σκεφτεί την απάντηση γιατί η παρουσιάστρια πρόλαβε να επιδείξει τις γνώσεις της χρησιμοποιώντας αγγλικές λέξεις και όσο μπορούσε καλύτερη προφορά.
  Με θράσος ένα "αδιάβαστο" μοντέλο όταν της ζητήθηκε το όνομα ενός ξένου σχεδιαστή,απάντησε:"Πολατώφ" και με ένα μειδίαμα στα χείλη η κα.Καγιά απαντά:"Ο Πολατώφ έχει πεθάνει και είναι Έλληνας"!
  Επίσης η κυρία με την βίτσα(είμαι σίγουρη ότι την είχε κρύψει ο κ.Χριστόπουλος) ήταν τόσο εκνευρισμένη που την είχε πιάσει μια ακαταλόγιστη φλυαρία επιδεικνύοντας τις γνώσεις της για το ποιος είναι ο Alexander McQueen και τι είδους ρούχα σχεδιάζει η Stella McCartney...
  Κυρία Καγιά,στα 14 σας που γίνατε μοντέλο γνωρίζατε ποιος ήταν ο Dior;